Tothom pot tocar

Guitarra

Aprendre de zero o recuperar nocions per tocar la guitarra a partir dels acords de cançons que t’agraden: Beatles, Coldplay, Pink Floyd, The strokes, Lluis Llach, Jason Mraz… Digue’ns quina música escoltes i aprén mitjançant els teus gustos i passions musicals.

Piano

Igual que amb la guitarra, el piano és un instrument per gaudir i acompanyar-te. Aprendre i passar-ho be tant si vols tocar Bach com si et ve de gust descubrir el ritme d’un blues. No és necessari saber llegir una partitura. Entenem la música des de la pràctica i la diversió amb l’instrument.

Combo

Proposarem als nostres alumnes de cant i instrument que de tant en tant s’uneixin per crear un duo o grup de música i interpretin una cançó junts segons el nivell que tinguin i preparant-los a les classes particulars previament.

Quan puc començar?

Aprenem a tocar instruments des de la pràctica i gaudint anem agafant cançons o ritmes que ens agraden. Fem camí des de la pràctica anem agafant l’habilitat instrumental i el domini teòric per arribar a fer de l’instrument un medi d’expressió creativa personal.

Vols veure la resta de tallers?